+3670/414-9900

Hétfő-Péntek: 5:30-22:00 Szombat-Vasárnap: 7:00-21:00 

  

/ Csoportos órák

Hot Iron

Az Iron System egy egyedülálló súlyzó rudas edzésmódszer a gyors, ámde tartós edzéseredmények eléréséhez. Az Iron System egy német termék, amely mára az USA-tól Oroszországig lelkesíti a fitnesz stúdiók közönségét. Régóta közhiedelme, hogy a testzsírcsökkentés leghatékonyabb formája a szív-érrendszeri edzés. Ez a vélemény azonban bizonyítottan idejétmúlt, mivel sokkal egyszerűbb a testzsírszázalék csökkenését egy intenzívebb állóképességi edzéssel elérni. Egy hatásos súlyzós edzés alatt közel azonos kalóriát égetünk el, mint egy állóképességi edzés alatt. Edzés után az úgynevezett “utóégető hatás” – azaz edzés utáni kalóriaégetés sokkal magasabb egy állóképességi edzés után. Az 1 órás súlyzós edzést követő 23 órában a test minden egyes megdolgozott izma a regenerációs munka hatására kalóriákat éget (emelkedett alapanyagcsere). Az emelkedett alapanyagcsere, anélkül működik, hogy bármit is tenni kellene érte, a zsírraktárak folyamatos utóégetés alatt állnak. A nők aggodalma a nagyobb izmok “lerakódásától” teljes tévhit, mivel normális esetben nem rendelkeznek azzal a tesztoszteron mennyiséggel, amely ennek az alapfeltétele. A Hot Iron egy egésztestes súlyzórudas erő-állóképességi edzés.

Zsírégető step

Koreográfiás óra, ahol az oktató step lépcsőt alkalmaz különböző táncstílusok elemeinek színesítésével. Különösen ajánljuk azoknak, akik szeretik a változatos step koreográfiákat!

 

Alakformáló

Az alakformáló óra során az egész testet átmozgatjuk, izolált kis súlyzóval végzett gyakorlatokkal. Nem koreografált óratípus.

 

TRX

TRX® Suspension Trainer® egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni. Legyél kezdő vagy élsportoló, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni. Az eszközt az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki. Randy Hatrick és csapattársai kikötőkben, raktárakban, hajókon és tengeralattjárók belsejében keresték a lehetőségét annak, hogy folyamatosan csúcsformában legyenek. A TRX® Suspension Trainert először a katonaságon tesztelték, napjainkra viszont már az amerikai fitnesz szakemberek kedvenc eszközévé vált. Az USA vezető fitnesz szakemberei az utóbbi évek legnagyobb innovációjának tartják.

 

Crazy Boksz

Küzdősport alapú óra, ahol a kickbox elemeit erősítő gyakorlatokkal keverjük. Intenzív óratípus!

 

Crosstréning

A crossfit edzésmódszerét alkalmazó saját testsúlyos és súlyzós gyakorlatokat tartalmazó intenzív óratípus. Alkalmazott gyakorlattára: guggolások, kitörések, fekvőtámaszok, evezések, húzodzkodás, felülések, ugrálókötelezés, burpee, stb. Az óra magas intenzitású, nem tartalmaz súlyemelést! Nagyon változatos óratípus.

 

 

Has+Fenék

„Izolált” alakformáló óratípus, ahol a fő hangsúlyt a far-has- és hátizmok erősítésére helyezzük. Alkalmanként köredzés jelleggel végezzük a gyakorlatokat, a magasabb intenzitás céljából.

 

Funkcionális alakformálás

Az óra során fő célunk az egész test átmozgatása, összetett, nem izolált gyakorlatokkal. Mozgásmintáink jelentős része a mindennapi életből vett. Kicsit intenzívebb óratípus, mint az alakformáló óra.

 

 

TRX Cross

Saját testsúlyos, súlyzós és TRX gyakorlatokat tartalmazó intenzív óratípus, ahol az általános fizikai képességek fejlesztése a cél.

 

Kritikus részek

Alakformáló óra, ahol a fő hangsúlyt a comb-far- és hasizmok erősítésére és formálására helyezzük. Mindenkinek ajánlott!

Szombat 16:30 Ati

PortDeBras- a test és a lélek tánca

A Port de Bras technikát közösen fejlesztette ki Valdimir Snezhik koreográfus és Julio Papi fitness instruktor a klasszikus balett, a modern tánc, a harcművészetek, a pilates és a stretching elemeiből. Ez a mozgásforma egyszerre fejleszti a hajlékonyságot, az erőt, a stabilitást és a mozgáskoordinációt. Az óra bemelegítéssel kezdődik, majd az alapelemekből könnyen követhető, az egész testet átmozgató koreográfiát építünk fel, melyet lassú, mégis dinamikus zenére ismétlünk, végül az órát nyújtással fejezzük be. A koreográfia elemei mindenki által könnyen elsajátíthatók, a mozdulatok fejlesztik a tartóizmokat, különösen a gerinc melletti mély hátizmokat, formálják a comb és farizmokat, erősítik a vádlit és szép formát adnak a vállaknak, mivel rengeteg karmunkát tartalmaznak. Az óra teljes kikapcsolódást nyújt, a nőiesség megélése mellett.

Szombat 11:00 Edina

IRON MIX

Egész testes súlyzórudas erő-állóképességi edzés, amely a hot irontól annyiban különbözik, hogy gyakorlattára nem kötött. Alakformáló, szálkásító hatású óratípus.

Szerda 18:00 Gábor

Vasárnap 16:30 Gábor

TRX bootcamp

TRX gyakorlatokat ötvözünk különböző funkcionális eszközök használatával( zsámoly, kettlebell, rope, rip), időalapú terheléssel. Intenzív, változatos, jó hangulatú óratípus. Élmény és eredmény!

CSütörtök 12:00 Ati

SMR

Ez egy eredetileg sportolók körében elterjedt, az emberi testet holisztikus - nem az egyes részeket izoláltan kezelő - szemlélettel megközelítő masszázs jellegű technika. Magának az SMR rövidítésnek a feloldása a Self Myofascial Release, azaz saját izompólyánk fellazítása. Lényege az izmot burkoló kötőszövetben - ezt hívjuk izompólyának - kialakult feszültségek feloldása, megszüntetése. Az SMRt a sportolók elsősorban a bemelegítés során tapasztalható mély kötőszövetek optimális beállítása miatt, a teljesítményük növelése és a túledzés (izomláz, krónikus fáradtság) elleni hatékony fellépése miatt kedvelik és alkalmazzák. De egy teljesen hétköznapi embernek is segítségére lehet, akár hagyományos stresszoldásban, hiszen ez is egy masszázs alapú technika, amit otthon saját magadnak csinálhatsz - szó szerint képes ellazítani és nem csak az izomszövetet :-) Legyen szó akár sportolóról, akár hétköznapi emberről az SMR-nek hatalmas szerepe lehet a prehabilitációban - azaz a jövőbeli nem kontakt sérülések elkerülésében. Mindannyiunknak vannak aszimmetriái, beszűkült mozgástartománya - hiszen ez kialakulhat a rossz tartás (irodai munka, sok autóban ülés) vagy akár nem megfelelő minőségű mozgás következtében. Ezen aszimmetriák megszüntetésében, a befagyott izmok fellazításában - ezen keresztül pedig a rossz tartásod korrekciójában - tehát főszerepet kaphat az SMR. Kiemelten fontos terület a rehabilitáció: a befagyott izmok fellazításával a régi sérülések után a szervezetben kialakult limitációk gyorsan feloldhatók. Ezen belül is kiemelném a gerincbetegeket, akiknél mobilitásban és életminőség javulásban rengeteget jelenthet egy áthengerezett háti szakasz. Az optimális izomtónus helyreállításával - a túlzott rugalmasság, vagy a letapadt izompólya megszüntetésével - biztosítja a sima és fájdalommentes mozgást. Ha tehát fontos számodra, hogy jól érezd magad a bőrödben, hosszú távon is megőrizd az egészségedet - vagy pont egy sérülés után visszanyerd azt, esetleg az aktuális sportodhoz keresel a teljesítményedet hatékonyan növelő eszközt, akkor látogass el egy SMR órára!

Péntek 19:00 Ati